Ιστορικό – Φιλοσοφία

Η δραστηριότητα της εταιρείας μας προσδιορίζεται στις αρχές του έτους 1966, σαν αντιπρόσωπος Αγγλικού εργοστασίου θερμοκολλητικών για όλη την Ελλάδα, όπου είναι η πρώτη φορά που τέτοιο είδος κυκλοφορεί στην χώρα μας.
Από τον Μάιο του 1979, εκτός από την αντιπροσωπεία, αρχίζουν και οι εισαγωγές και η χονδρική πώληση σε όλη την επικράτεια της χώρας μας στις βιοτεχνίες παραγωγής ενδυμάτων, ανδρικών – γυναικείων – παιδικών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας από την αρχή ήταν, και συνεχίζει να είναι, η καλύτερη παροχή στους πελάτες μας του πιο κατάλληλου για αυτούς προϊόντος, στην καλύτερη τιμή, με την αμεσότερη εξυπηρέτηση, όσον αφορά το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στο χώρο τους.
Επίσης, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην υποστήριξη των πελατών μας μετά την πώληση (after-sales service), για οτιδήποτε χρειαστούν ( συμβουλές, προδιαγραφές, κλπ.).
Γιατί πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία μιας εταιρείας φαίνεται στο κατά πόσο υποστηρίζει γενικά τον πελάτη και δεν ενδιαφέρεται μόνο για την πώληση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούμε σαν επιχείρηση διατηρούμε πολλούς ίδιους πελάτες για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Για να είμαστε συνεπείς σε αυτόν τον σκοπό, προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη ενημέρωση όσον αφορά τις τάσεις της αγοράς ετοίμων ενδυμάτων ( υφάσματα, βοηθητικά υλικά, κλπ.).
Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε και εφοδιαζόμαστε με τα καταλληλότερα προϊόντα, με τις καλύτερες προδιαγραφές έτσι ώστε το τελικό προϊόν (ρούχο) του εκάστοτε πελάτη μας να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Close Menu

Offcanvas