Η δραστηριότητα της εταιρείας μας προσδιορίζεται στις αρχές του έτους 1966, σαν αντιπρόσωπος Αγγλικού εργοστασίου θερμοκολλητικών για όλη την Ελλάδα, όπου είναι η πρώτη φορά που τέτοιο είδος κυκλοφορεί στην χώρα μας.
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας από την αρχή ήταν, και συνεχίζει να είναι, η καλύτερη παροχή στους πελάτες μας του πιο κατάλληλου για αυτούς προϊόντος, στην καλύτερη τιμή, με την αμεσότερη εξυπηρέτηση, όσον αφορά το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στο χώρο τους.

Αντιπροσωπείες

Image
Image
Aπό το 1989, η εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος του πολυεθνικού ομίλου CHARGEURS, που περιλαμβάνει τις εταιρειες LAINIERE de PICARDIE, DHJ , INTISSEL, καθώς και μία σειρά από άλλες που εξειδικεύονται σε διαφορετικές δραστηριότητες. Ο πολυεθνικός όμιλος CHARGEURS, διατηρεί την πρωτοπορία στα πεδία που δραστηριοποιήτε καθώς επενδύει αρκετά κεφάλαια σε έρευνα & ανάπτυξη των εκάστοτε προιόντων.
Ο όμιλος CHARGEUR έχει παρουσία σχεδόν σε όλες τις ηπείρους και απασχολεί εργαζόμενους σε 90 χώρες. Το μεγαλύτερο κομμάτι των πωλήσεων πραγματοποιείται στην Ευρώπη ( περίπου 44% ), στην Ασία 32% και το υπόλοιπο 24% στην Αμερική.

Τα προϊόντα μας

futili-gr.jpg
kollara-gr.jpg
thermomiyfa-gr.jpg
Close Menu

Offcanvas